Kurser/föreläsningar

Det finns så mycket intressant att ta del av i binas värld. Färdiglärda blir vi människor nog aldrig då vi ständigt upptäcker nya saker som händer i bikupan. Är du intresserad av att lära dig mer om dessa spännande varelser är du välkommen att ta del av kursutbudet nedan. Jag erbjuder kurser och föreläsningar för både privatpersoner, arbetsplatser, föreningar och hälsokostaffärer. Kontakta mig för upplägg och priser.

 

Här uppdaterar jag även löpande de föreläsningar, utbildningar och studieresor jag anordnar runt om i landet och även utomlands.

Anthonio Cuto Apiterapi

Kurs i Api- & bisticksterapi

För första gången i Sverige hålls nu en kurs i Api-& bisticksterapi! Antonio Couto från Portugal kommer under fyra dagar att undervisa oss i både teoretiska och  praktiska moment. Vi kommer få lära oss om bigift och andra apiterapiprodukter och deras användning.

 

24-27 juni 2024

Anthonio Cuto Apiterapi

Apiterapiföreläsning- nybörjare

Detta är en föreläsning där jag berättar om hur man använder binas många olika produkter för att förebygga, lindra och upprätthålla en god hälsa. Här får ni ta del av hur man använder Apiterapi i många olika länder.

Gör din egen hudvård

Gör din egen tvål, salva, cerat eller bivaxdukar med olika biprodukter inkluderat. Tidsåtgången för kursen är beroende av vad, och hur mycket man vill göra. Jag tar med alla ingredienser och redskap och kommer till dig. Du kan bjuda in dina vänner för en gemensam tillverkningsdag där vi blandar, vispar och luktar oss fram till de egna produkterna efter era val. Du väljer, jag visar och ni utför.

Lär dig baka bröd

Baka ditt eget surdegs- och/eller långjästa bröd. Vi skräddarsyr kursen gemensamt så du får det du vill ha och jag tar med mig alla ingredienser och redskap och kommer till dig. Du kan bjuda in dina vänner för en gemensam bakdag där vi bakar, provsmakar och äter av det ni gemensamt skapat. Vi kan baka limpor, frallor, bullar, pizza och massor av fler alternativ. Du väljer, jag visar och ni utför.